Støttepillerne

(fra venstre mod højre):
Morten Tholstrup, Andreas Hartman, Gitte Jensen, Jytte Døssing og Helle Krogh
_____________

Støttepillerne får penge ind ved salg af medlemskort. 50 kr. for et husstandsmedlemsskab, det er støttepillerne og andre frivillige der kommer rundt i lokalområdet.
Boder ved forårsfesten, der i år blev afholdt lørdag d. 30/5 & til Mausing Marked, hvor vi har  ”Møffe” med og man kan gætte vægten på grisen for et beskedent beløb, er man heldig at komme tættest på, så får man  ”Møffe” i fryseren.

Nogle af de ting Støttepillerne støtter er gavekort til forårsfesten og til til Mausing Marked giver vi et gavekort til lotterispillet på 300 kr.

I idrætsforeningen har støttepillerne støttet med penge til legeredskaber til legepladsen og godkendelsen til den, nede på stadion.
Der er givet penge til fotografering af ungdomsholdene, frugt til gymnastikafslutning, sommerferie-is til børnefodboldholdene, duge til Vinderslev Idrætsforening mm.

Der har været arrangeret et par store udflugter for ungdomsafdelingen de seneste år, det er der ikke planer om i år.

De enkelte hold, trænere & holdledere kan ansøge om et beløb til frugt, is, arrangementer mm.

Støttepillerne har gang i flere forskellige ting, der skal gavne hele idrætsforeningen, mere om dette på et senere tidspunkt.

Så tag godt imod tilbuddet om at støtte, når der sælges medlemskort, det går til et godt formål i den lokale idrætsforening.

Ved den netop overståede forårsfest, havde vi et par boder med pølser, popcorn, baconchips, slushice, kaffe & kage der var godt besøgt. Tak for hjælpen ved grillen til Solvej & Jens Pedersen.

Formand  Næstformand  Kasserer
Helle Krogh
Vinderslevvej 69
40 42 84 66