Støttepillerne:

Bestyrelsen for Støttepillerne
(fra venstre mod højre): Andreas, Malene, Morten & Helle
_____________

Støttepillerne er en støtteforening for Vinderslev IF.

Støttepillerne får penge ind ved salg af medlemskort. 50 kr. for et husstandsmedlemsskab. Det er støttepillerne og andre frivillige der kommer rundt i lokalområdet. Så tag godt imod tilbuddet om at støtte, når der sælges medlemskort, det går til et godt formål i den lokale idrætsforening.

Støttepillerne har desuden boder ved Forårsfesterne, hvor der sælges blandet andet slush ice, popcorn og baconchips.

Til Mausing Marked er Støttepillerne også med. Her er grisen "Møffe" med, og man kan gætte vægten på grisen for et beskedent beløb. Er man heldig at komme tættest på, så får man ”Møffe” i fryseren.

De enkelte hold, trænere & holdledere kan ansøge om et beløb til frugt, is, arrangementer mm.

I 2018 blev det helt store tiltag i Støttepillerne bannere og tøjsponsorater.

Året 2021;

Covid-19 situationen satte en stopper for vores arragementer ved både Forårsfesten og Mausing Marked, som begge var aflyst.

Det har dog ikke betydet stilstand i Støttepillerne, som i stedet har haft andre projekter på programmet.

I stedet for de velkendte medlemskort, er der til fordel for idrætsforeningen solgt bambus strømper.

Fodbold ungdomsafdelingen har alle fået et sæt spillertøj, samt kunnet købe en tilhørende træningsdragt til et mindre beløb.

Til ungdoms fodboldstævne i Fårvang, har Støttepillerne hjulpet VIF's hold afsted.

Støttepillerne var med da Forsamlingshuset i Vinderslev slog dørene op. Her havde vi en bod med salg af slush ice, popcorn og baconchips. Overskuddet gik til Forsamlingshuset.

Sidst men ikke mindst er der kommet nye bannere op på stadion.

Vinderslev IF | Haurbakvej 8,Vinderslev, 8620 Kjellerup - Danmark | vinderslevif@gmail.com